Steffest Digitale Pulptuur

Commentaar toevoegen
Je reactie
Je naam
Url (van je website of blog of ....)
Antispam
Om zeker te zijn dat je geen Spam-robot bent, moet je even de volgende vraag beantwoorden:
3 maal 3 is ...

Geef je commentaar op:
Locatie links

Ik ben niet zo een blogger die veelvuldig links rondstrooit naar interessante medeblogger maar AkuAku wil ik je toch niet onthouden. 
Vooral de Geek sectie van zijn blog vind ik als mede-geek uiterst interessant leesvoer. Leuk hoe hij (ook) altijd bezig is om zijn blog uit te breiden met technische snufjes die het bloggen nu eenmaal veel leuker maken: zijn captcha om de spambots onderuit te halen,  zijn scripts om Mie's pen doodles te posten en naar text om te zetten. Erg leuk (En zoals bij mij is het resultaat van zo'n experimenten ver ondergeschikt aan de weg ernaartoe)


Maar werkelijk wauwie is hoe hij zijn fotoalbums gelinkt heeft aan de globe van blogospheres headmap .  en verder nog hoe hij bv op zijn reis-naar-europa-fotos elke foto een exacte locatie heeft gegeven, zodat je een mooit overzicht krijgt van waar de foto is. 
Brilliant ! (Het zal al wel langer bestaan, maar ik had het nog niet gezien.)
Nu ik toch bezig ben om mijn blikvanger te updaten, kan ik zon functie ineens wel toevoegen ... staat op de todo. (In het verleden had ik toch al eens als een idioot alle gemeentegrenzen van Belgie vectorieel overgetekend, dus dat kan daar mooi voor dienen.)