Steffest Digitale Pulptuur

Groove Salad

a picture called GrooveSaladBox.jpg (click to enlarge)

Komkommertijd noemen sommigen het in het bloggebeuren.
Persoonlijk heb ik mijn blog even aan de kant gezwierd omdat mijn interesses weer elders lagen, en omdat ik eenmaal een slaaf van mijn interesses ben ....

Maar dan komt er daar weer de neiging om iets de wereld in te slingeren, namelijk dat ik weer eens digitaal gestreeld ben in mijn voelsprieten.


Dit maal door een onafhankelijke en commercialfree internet radio station dat waaaaaaaaaaaaaanzinnig goede muziek draait:
De trippy underground broadcasting van Soma FM en met name de Groove Salad en de Drone Zone (with groovy en drone playlists)


Ik ben er trouwens nog steeds niet uit wat nu juist de beste player is om shoutcast streams af te spelen. Technisch gezien doen ze allemaal het zelfde, maar winamp is de coolste, MusicMatch heeft een droom van een -Artist Match- radio, Windows Media player zet zich dan weer voorbeeldig in je taskbar ...


Heeft iemand Apples I-tunes voor windows al getest? 'The best windows program ever' zoals ze het zelf zeggen. hmmm- niet echt: hun betalende service is helemaal niet beschikbaar in europa en voor de rest zit het daar maar als een draak af te steken in mijn zorgvuldig geskinde XP. een zoekje op bijvoorbeeld -deus- levert niets op, terwijl het even Amerikaanse Musicmatch daarbij toch een hele playlist nederpop uit zijn hoed schudt.

Geef je reactie (123)