Steffest Digitale Pulptuur

free simming

a picture called simcity.jpg (click to enlarge) De moeder van alle sims, Sim City Classic is nu online, gratis en voor niks te spelen. Fun !!! Helaas moet de online versie wat interessante functies van het origineel missen, maar het blijft toch even verslavend, juist omdat het zo simpel is.
Ook het grote minpunt is behouden: na een uurtje ijverig klikken heb je heel het speelveld volgebouwd en moet je lijdzaam toezien hoe de woningnood steeds hoger wordt ... In de originele versie kon je dan tenminste nog een uit de kluiten gewassen king kong rampage veroorzaken in de stad, maar die zit er blijkbaar bij de online versie ook niet in, enkel de wervelwind en de branden komen af en toe voorbij.
wie trouwens de originele versie min of meer legaal wil spelen, kan deze in Amiga-uitvoering hier downloaden, waar het in een archief van Abandonware staat.
Dit plug je in dit superstaaltje van Amiga-emulatie en laat die glorietijden maar herleven.
Trouwens .... You're playing your daddy's SimCity... lees je op de online-versie ... pfffft zo oud ben ik nu ook weer niet ..... Geef je reactie (2)