Steffest Digitale Pulptuur

Dropping

a picture called IMAGE_052.jpg (click to enlarge) Vanavond dropping.
Dat klinkt misschien flauw en puberaal maar dit is niet zomaar een dropping, het is DE dropping van DE oudleiding van chiro de Kaart in brasschaat.

Oh .... Chiro ... Denkt ge nu, dat zal niet veel soeps zijn want dat zijn toch allemaal watjes, en zeker die van Brasschaat.
Dat heb ik dus ook altijd gedacht, maar dan moet ge toch hun dropping eens meedoen, want ik moet zeggen ... Dat kunnen die gasten wel.
Natuurlijk doen we "den tuff" want we vinden onszelf wel stoer.
De "semi-tuff" en - god sta ons bij - de "Adventure" zijn immers voor mietjes en 50-plussers.
Een nachtelijke tocht dwars door bossen, velden en slijkerige akkers, vol met verborgen opdrachten, ingewikkelde navigatietechnieken, special effects en veel natuurpracht.

http://www.avonddropping.be/
Zonder meer de beste dropping die ik ken en een dikke puim op de chiro hoed.

Update: En ze hebben hun reputatie weer alle eer aangedaan: fantastisch goed georganiseerde dropping, dwars door (o.a.) militair gebied, prive-bossen, verlaten treinsporen en forten: terrein waar je doorgaans nooit van je leven komt.
Om 19.00 vertrokken en om 03.20 aangekomen.
Echt een dikke proficiat aan de organisatie: een dergelijk enthousiamse, vrijwillig engagement en vakmanschap is mooi om te zien. Het doet deugd dat dit nog bestaat in jeugdwerkend Vlaanderen.

(Posted by Mobile phone) Tags: in 't Nederlands, LifelogGeef je reactie (0)