Steffest Digitale Pulptuur

Nek aan Nekka

a picture called nekka2005.jpg (click to enlarge) Vrijdag 19:00 - een telefoontje of we - als we zin hadden - over een uurtje aan het sportpaleis konden zijn voor de Nekkanacht 2005 - want hij had nog 2 kaartjes gevonden.
Erm ... over een uurtje ... Stress!
Op zich loop ik erg warm voor centrale gast Herman van Veen - Maar Herman van Veen in een betonnen mega-bunker als het sportpaleis ... misschien niet.
Oh leuk Herman Finkers komt ook - die stond nog op mijn verlanglijstje en, tja ... voor Kommil Foo gaan we desnoods naar de maan en terug dus hoppa - babysit bellen - snelle hap - zoef naar het Sportpaleis - Parkeerplaats zoeken - Hollen naar de ingang - Shit - al 5 minuten bezig - Stress !!

Hehe, we zitten.
Vorig jaar was Kommil Foo centrale gast, want garant staat voor een spetterende avond.
Herman van Veen gooit het over een ingetogen boeg.
Moeiteloos vult hij met zijn stem, charisma en persoonlijkheid heel de arena - en hij heeft natuurlijk een oneindig repertoire om uit te putten.
Mindere goden hebben er duidelijk wat meer moeite mee om staande te blijven. Geen kwaad woord over Willem Vermandere, maar het sportpaleis is duidelijk niet zijn plek.
Net zoals Daniel Lohues en Eva De Roovere: Niets mis mee in een klein theatertje, maar zo'n grote meute trekken ... niet echt.

Mijn persoonlijke hoogtepunt was het meta sequoia van Harry Sacksioni, Driewerf prachtig prachtig prachtig en virtuoos
Kommil Foo speelt een thuismatch en ze hebben er duidelijk zin in. Ze spelen enkel nummers van hun nieuwe theatertour Spaak en hebben slechts 5 seconden nodig om heel het publiek mee te krijgen.

Paul van vliet doet een beetje veel aan overacting, Herman Finkers zoals gewoonlijk aan non-acting en is verbazend genoeg nog steeds geniaal en gemeend grappig !

Het is jammer dat Karin Hougaard pas na 2,5 uur het podium betreedt. Haar ultra-passionele perfomance in het zuid-afrikaans is op zich erg mooi, maar a) niet in het sportpaleis (weeral) en b) niet na een eindeloze stroom Van-Veen-Luisterliedjes.

Afin - mooie avond - een paar minpuntjes maar vooral erg moe - Al dat gestress :-)
Het goede voornemen van deze week - alles wat meer relaxed ... EN! ... terug wat tijd maken om deze blog eens wat aan te vullen ! Geef je reactie (0)